NEWS

 

 

Nieuwe Licht- en Geluidsinstallatie voor DJ Miss More.

15-05-17

 

Binnenkort wordt de nieuwe apparatuur geleverd waarmee DJ Miss More een prachtige lichtshow neer kan zetten en zalen tot maar liefst 500 gasten kan vullen met licht en geluid.

De bestaande Live-X installatie van Electro Voice zal worden uitgebreid met 2 Speakers uit de EKX-serie van hetzelfde merk van 1500 Watt elk, zodat het totale vermogen uitkomt op 6400 Watt !!! Als dat geen knallen wordt…

De apparatuur voor de lichtshow zal geheel automatisch worden aangestuurd door een DMX Controller en is voorgeprogrammeerd door technici van C&S Audiovisueel. Deze kan daardoor eenvoudig worden bediend zodat DJ Miss More haar handen vrij houdt voor het mixen van geluid.

Er zal worden gewerkt met 8 stuks kleuren LED par-spots van Showtec elk bestaande uit 7 LED Modules om een zo groot mogelijke lichtopbrengst te verkrijgen. Daarnaast komen 2 Showtec Phantom 50 LED Moving Heads op stoere Truss standaards het lichtspectakel met shake en flow effecten aanvullen met een lichtsterkte van 20900 Lux elk.

De lichtshows in verschillende omvang kunnen als extra worden besteld bij elk DJ optreden van DJ Miss More.

 

 

DJ MISS MORE en SNAPPSHOT

14-12-16

 

 

Snappshot is nieuw innovatief en een 'must-have' op het gebied van (bruilofts)feesten.Anno nu is hetheel normaal dat iedereen op ieder moment een smartphone bij zich heeft om bijzondere momenten direct te kunnen vastleggen. Dit vastleggen, via de Snappshot-app, is natuurlijk al leuk maar het wordt pas echt fantastisch als je deze momenten met elkaar kunt delen. Delen van de foto's gebeurt op een fraaie tijdlijn die getoont wordt op diverse schermen.

Alle aanwezigen op jouw feest, kunnen met snappshot zelf foto's maken en deze evntueel van een tekst voorzien, alleen een tekst sturen kan natuurlijk ook. Foto's en teksten die met snapshot worden genaakt, worden direct gedeeld met al jou gasten. (www.snappshot.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DJ MISS MORE @ Bangkok

05-02-16

 

Op 27 feb treedt DJ MISS MORE op voor de Nederlandse

Vereniging Thailand.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

On the road!

01-01-16

 

DJ Miss More beschikt over een eigen transportbus.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geluidsset Electro Voice ELX 3400 Watt

01-01-16

 

DJ Miss More beschikt over de een geluidsinstallatie tot 300 gasten.

 

 

 

 

 

 

DJ Miss More seizoen 2015/2016 FC twente

01-01-16

 

Dit hele seizoen is DJ Miss More de vaste DJ in de Hatrans Lounge.

NEWS