NIEUWS

Nieuws

Corona

20-03-20


DJ Miss More volgt de richtlijnen van het RIVM. Dit houdt in dat alle optredens tot 6 april 2020 komen te vervallen. 

Einde sabbatical

08-02-20


Na een sabbatical van 4 maanden ben ik weer klaar voor een nieuwe muzikale uitdaging als DJ Miss More.
In de afgelopen tijd heb ik veel gesport en getraind. Dat heeft voor de nodige rust en ontspanning gezorgd. En kon ik me toeleggen op andere activiteiten.
Ook ben ik verhuisd naar een ruimere woning waarin ik een nieuwe Studio heb ingericht om de muziek van mijn DJ Shows voor te bereiden. In deze bedrijfsruimte genaamd “Studio Hengelo” heb ik nu alle apparatuur voorhanden om muzikaal het maximale uit de shows te halen.
Nu mijn sabbatical erop zit kunnen er weer shows geboekt worden. Om dat boeken nog makkelijker te maken heb ik mijn website zo aangepast dat in één oogopslag de beschikbaarheid is af te lezen en in één klik een offerte kan worden aangevraagd.
Tenslotte heb ik net de nieuwste Pioneer DJ controller binnengekregen namelijk (voor kenners) de professionele XDJ-XZ krachtpatser met kristalheldere audio dankzij de 64 bits signaalverwerking en voorzien van alle functies die je als DJ nodig hebt.
Rest mij nog iedereen te bedanken die mij gesteund heeft tijdens mijn sabbatical en het geduld heeft gehad te wachten op het moment dat ik weer volledig beschikbaar ben voor alle feesten en partijen.
DJ Miss More – Enjoy The Party

DJ MISS MORE @ Bangkok

02-02-20


Op 13 februari vanaf 19:30 organiseert de NVT samen met de NTCC en Thailand Zakelijk een feestelijke Valentine’s Eve Party in BarSu, Sheraton Grande Sukhumvit. Er zijn optredens van:
- Biggles Big Band o.l.v. Adrie Braat, opnieuw op reis door Thailand.
- Antje Monteiro, speelde twee jaar de hoofdrol in de musical Mama Mia
- Thomas Berge, bekend van de Toppers
- DJ Miss More (Marjolijn Abbink).
De toegang is gratis voor iedereen vanaf 19.30 en aanmelden is niet noodzakelijk. Voor softdrinks en bier geldt een speciale prijs van 100 baht, wijn 200 baht, te betalen met coupons die per vijf stuks worden verkocht.

Sabbatical

01-10-19


Sinds 2011 heb ik het voorrecht gehad om als DJ alle weekends op te treden bij diverse gelegenheden van eredivievoetbalclubs tot bruiloften en van dancings tot festivals. Na het overwinnen van vele uitdagingen en het behalen van veel succes door de jaren heen, ben ik van mening dat het nu het moment is om een ​​stapje terug te doen en na te denken over alles wat ik heb bereikt - en mij voor te stellen wat de toekomst biedt voor DJ Miss More.


Periode van rust en ontspanning


In de komende maanden kijk ik uit naar reizen en tijd doorbrengen met mijn famile en vrienden, opnieuw contact maken met oude vrienden en veel sporten.


Lopende optredens worden normaal afgehandeld


Boekingen voor DJ-optredens vinden meestal maanden tevoren plaats. Daarom staan er vele optredens op het programma. Deze optredens worden door mij normaal verzorgd. Maar nieuwe optredens zijn vanaf heden niet meer te boeken.


Ik kijk ernaar uit om terug te keren naar mijn professie van DJ

Met hernieuwde energie zal ik blijven bouwen aan wat goed is en daarna verder gaan met het verzorgen van muzikale feestavonden. Tot dan!

DJ Miss More volgeboekt in 2018

10-11-18


Vanwege groot succes zijn de optredens in de maanden november en december helemaal volgeboekt. Nieuwe boekingen vanaf januari zijn weer (beperkt) mogelijk


DJ Miss More seizoen 2018/ 2019 bij Heracles

26-06-18


Ook komend seizoen 2018/ 2019 mag DJ Miss More optredens bij Heracles verzorgen. Zie voor de exacte data TOUR DATES


BeamZ BS98 DMX LED strobe SMD

26-06-18


Vanaf juli 2018 heeft DJ Miss More twee stroboscopen.BeamZ SB1500LED rook- en bellenblaasmachine

02-04-18


Vanaf deze maand heeft DJ Miss More 2 bellenblaasmachines.

De Beamz SB1500LED rook- en bellenblaasmachine is een enorm leuk ding voor de dansvloer. Het schept een atmosfeer waarin je alleen maar kunt genieten. Rook, zeepbellen, allebei belicht door de ingebouwde RGB-LEDs en flink omhoog gestuwd door de ventilator aan de voorzijde

Nieuwe Licht- en Geluidsinstallatie voor DJ Miss More.

15-05-17


Binnenkort wordt de nieuwe apparatuur geleverd waarmee DJ Miss More een prachtige lichtshow neer kan zetten en zalen tot maar liefst 500 gasten kan vullen met licht en geluid.

De bestaande Live-X  installatie van Electro Voice zal worden uitgebreid met 2 Speakers uit de EKX-serie van hetzelfde merk van 1500 Watt elk, zodat het totale vermogen uitkomt op 6400 Watt !!!  Als dat geen knallen wordt…

De apparatuur voor de lichtshow zal  geheel automatisch worden aangestuurd door een DMX Controller en is voorgeprogrammeerd door technici van C&S Audiovisueel. Deze kan daardoor eenvoudig worden bediend zodat DJ Miss More haar handen vrij houdt voor het mixen van geluid.

Er zal worden gewerkt met 8 stuks kleuren LED par-spots van Showtec elk bestaande uit 7 LED Modules om een zo groot mogelijke lichtopbrengst te verkrijgen. Daarnaast komen 2 Showtec Phantom 50 LED Moving Heads op stoere Truss standaards het lichtspectakel met shake en flow effecten aanvullen met een lichtsterkte van 20900 Lux elk.

De lichtshows in verschillende omvang kunnen als extra worden besteld bij elk DJ optreden van DJ Miss More.

DJ MISS MORE en SNAPPSHOT

14-12-16


Snappshot is nieuw innovatief en een 'must-have' op het gebied van (bruilofts)feesten. Anno nu is het heel normaal dat iedereen op ieder moment een smartphone bij zich heeft om bijzondere momenten direct te kunnen vastleggen. Dit vastleggen, via de Snappshot-app, is natuurlijk al leuk maar het wordt pas echt fantastisch als je deze momenten met elkaar kunt delen. Delen van de foto's gebeurt op een fraaie tijdlijn die getoont wordt op diverse schermen.

Alle aanwezigen op jouw feest, kunnen met snappshot zelf foto's maken en deze evntueel van een tekst voorzien, alleen een tekst sturen kan natuurlijk ook. Foto's en teksten die met snapshot worden gemaakt, worden direct gedeeld met al jou gasten. (www.snappshot.com)


On the road!

01-01-16


DJ Miss More beschikt over een eigen transportbus.


Privacystatement                                                                      © 2020  DJ MISS MORE