NEWS

NEWS


Sabbatical

10-11-18


Sinds 2011 heb ik het voorrecht gehad om als DJ alle weekends op te treden bij diverse gelegenheden van eredivievoetbalclubs tot bruiloften en van dancings tot festivals. Na het overwinnen van vele uitdagingen en het behalen van veel succes door de jaren heen, ben ik van mening dat het nu het moment is om een ​​stapje terug te doen en na te denken over alles wat ik heb bereikt - en mij voor te stellen wat de toekomst biedt voor DJ Miss More.


Periode van rust en ontspanning


In de komende maanden kijk ik uit naar reizen en tijd doorbrengen met mijn famile en vrienden, opnieuw contact maken met oude vrienden en veel sporten.


Lopende optredens worden normaal afgehandeld


Boekingen voor DJ-optredens vinden meestal maanden tevoren plaats. Daarom staan er vele optredens op het programma. Deze optredens worden door mij normaal verzorgd. Maar nieuwe optredens zijn vanaf heden niet meer te boeken.


Ik kijk ernaar uit om terug te keren naar mijn professie van DJ

Met hernieuwde energie zal ik blijven bouwen aan wat goed is en daarna verder gaan met het verzorgen van muzikale feestavonden. Tot dan!

DJ Miss More volgeboekt in 2018

10-11-18


Vanwege groot succes zijn de optredens in de maanden november en december helemaal volgeboekt. Nieuwe boekingen vanaf januari zijn weer (beperkt) mogelijk


DJ Miss More seizoen 2018/ 2019 bij Heracles

26-06-18


Ook komend seizoen 2018/ 2019 mag DJ Miss More optredens bij Heracles verzorgen. Zie voor de exacte data TOUR DATES
BeamZ BS98 DMX LED strobe SMD

26-06-18


Vanaf juli 2018 heeft DJ Miss More twee stroboscopen.
BeamZ SB1500LED rook- en bellenblaasmachie

02-04-18


Vanaf deze maand heeft DJ Miss More 2 bellenblaasmachines.

De Beamz SB1500LED rook- en bellenblaasmachine is een enorm leuk ding voor de dansvloer. Het schept een atmosfeer waarin je alleen maar kunt genieten. Rook, zeepbellen, allebei belicht door de ingebouwde RGB-LEDs en flink omhoog gestuwd door de ventilator aan de voorzijde.

Nieuwe Licht- en Geluidsinstallatie voor DJ Miss More.

15-05-17


Binnenkort wordt de nieuwe apparatuur geleverd waarmee DJ Miss More een prachtige lichtshow neer kan zetten en zalen tot maar liefst 500 gasten kan vullen met licht en geluid.

De bestaande Live-X  installatie van Electro Voice zal worden uitgebreid met 2 Speakers uit de EKX-serie van hetzelfde merk van 1500 Watt elk, zodat het totale vermogen uitkomt op 6400 Watt !!!  Als dat geen knallen wordt…

De apparatuur voor de lichtshow zal  geheel automatisch worden aangestuurd door een DMX Controller en is voorgeprogrammeerd door technici van C&S Audiovisueel. Deze kan daardoor eenvoudig worden bediend zodat DJ Miss More haar handen vrij houdt voor het mixen van geluid.

Er zal worden gewerkt met 8 stuks kleuren LED par-spots van Showtec elk bestaande uit 7 LED Modules om een zo groot mogelijke lichtopbrengst te verkrijgen. Daarnaast komen 2 Showtec Phantom 50 LED Moving Heads op stoere Truss standaards het lichtspectakel met shake en flow effecten aanvullen met een lichtsterkte van 20900 Lux elk.

De lichtshows in verschillende omvang kunnen als extra worden besteld bij elk DJ optreden van DJ Miss More.DJ MISS MORE en SNAPPSHOT

14-12-16Snappshot is nieuw innovatief en een 'must-have' op het gebied van (bruilofts)feesten.Anno nu is hetheel normaal dat iedereen op ieder moment een smartphone bij zich heeft om bijzondere momenten direct te kunnen vastleggen. Dit vastleggen, via de Snappshot-app, is natuurlijk al leuk maar het wordt pas echt fantastisch als je deze momenten met elkaar kunt delen. Delen van de foto's gebeurt op een fraaie tijdlijn die getoont wordt op diverse schermen.

Alle aanwezigen op jouw feest, kunnen met snappshot zelf foto's maken en deze evntueel van een tekst voorzien, alleen een tekst sturen kan natuurlijk ook. Foto's en teksten die met snapshot worden genaakt, worden direct gedeeld met al jou gasten. (www.snappshot.com
DJ MISS MORE @ Bangkok

05-02-16


Op 27 feb treedt DJ MISS MORE op voor de Nederlandse

Vereniging Thailand.


On the road!

01-01-16


DJ Miss More beschikt over een eigen transportbus.Geluidsset Electro Voice ELX 3400 Watt

01-01-16


DJ Miss More beschikt over de een geluidsinstallatie tot 300 gasten.DJ Miss More seizoen 2015/2016 FC Twente

01-01-16


Dit hele seizoen is DJ Miss More de vaste DJ in de Hatrans Lounge.


Privacystatement                                                                      © 2020  DJ MISS MORE