BACK TO TOP

Populair

Drive-in Shows

Drive-in shows zijn steeds populairder. Het is een optreden waarbij de DJ zelf het geluid en verlichting meeneemt naar de locatie. Het grote voordeel van een drive-in show is dat er maatwerk geleverd wordt. Wanneer u een drive-in show bij DJ Mis More boekt verzekert u zich van de perfecte show passend bij uw wensen en locatie. Tijdens het kennismakingsgesprek zal Miss More de mogelijkheden met u bespreken. Hieronder staan de meest gekozen shows.

For the smaller space

Basic Light Show

De Basic Light Show is geschikt voor een kleinere ruimte zoals een cafe. De Basic Light Show bestaat uit 1 x 4 stuks kleuren LED Par Spots, met 7 LED-modules per Par Spot aan T-balk op statief.

For in a corner

Deluxe Light Show

De DeLuxe Light Show is een volledige show die beste tot zijn recht komt in een hoek. De DeLuxe Light Show bestaat uit 2 krachtige Moving Heads op Truss-zuilen en 1 x 4 stuks kleuren LED Par Spots, met 7 LED-modules per Par Spot aan T-balk op statief en 1x stroboscoop.

Filling the stage

Exclusive Light Show

De Exclusive Light Show is een prachtige show die een podium kan vullen. De Exclusive Light Show bestaat uit 2 krachtige Moving Heads op Truss-zuilen en 2 x 4 stuks kleuren LED Par Spots, met 7 LED-modules per Par Spot aan T-balk op statief met 2x stroboscoop

Full show

Premium Light Show

De Premium Light Show is een fantastische show die een heel podium vult. De Premium Light Show bestaat uit 2 krachtige Moving Heads op Truss-zuilen en 2 x 4 stuks kleuren LED Par Spots, met 7 LED-modules per Par Spot aan T-balk op statief met 2x stroboscoop en 2x Smoke & Bubble Machines RBG LED.

Check out my instagram

Follow me