BACK TO TOP

Bruiloftsfeest

Bruiloftsfeest

Van harte gefeliciteerd! Jullie hebben besloten om te gaan trouwen, er staat veel te gebeuren want ook voor jullie bruiloft willen jullie alles tot in de puntjes geregeld hebben. Je wilt dat ook het trouwfeest een onvergetelijk moment van jullie dag wordt. Bij een onvergetelijke trouwdag hoort natuurlijk een spetterend bruiloftsfeest! Op deze dag moet alles tiptop in orde zijn. Natuurlijk wil je niets aan het toeval overlaten, ook niet tijdens de feestavond. Miss More heeft een zeer ruime ervaring met bruiloftsfeesten. Maar hoe weet je dat zij de juiste DJ is voor jullie feest?

 

De werkwijze:

1. Check de beschikbaarheid van jullie trouwdatum in de agenda van Miss More.

2. Neem via het contactformulier een geheel vrijblijvende optie op de gewenste datum. Miss More neemt dan binnen 24 uur contact met jullie op.

3. Plan samen een kennismakingsgesprek bij Studio Miss More in Hengelo

4. Tijdens het kennismakingsgesprek ontmoeten jullie Miss More. Ze zal met jullie het feest bespreken. Aan de orde komen onder meer de tijden, de invulling van de ruimte en de gewenste licht- en geluidsinstallatie. Tevens kunnen de muziekwensen worden aangegeven door bijvoorbeeld een lijst met nummers aan te reiken of genres te benoemen. Ook kunnen jullie ervoor kiezen om een een openingsnummer vooraf te laten mixen.

5. Is er een klik met Miss More dan volgt de digitale offerte waarin al jullie wensen zijn opgenomen. Bij akkoord ontvangen jullie de boekingsbevestiging.

6. Dan het feest!! Miss More zorgt er voor dat het een onvergetelijk knalfeest wordt!!

 

Op alle optredens zijn de Algemene Voorwaarden DJ Miss More van toepassing

 

Category:
Check out my instagram

Follow me